Ervaringen


Hieronder treft U een aantal reacties die ik van clienten ontving en die een beeld geven van de mogelijkheden voor u. Vanwege privacy van clienten heb ik de reacties geanonimiseerd.

  • student met stressverschijnselen en studieblokkade;
   Waarom heeft nooit iemand mij dit eerder verteld? Ik was al eerder bij de huisarts en bij een psycholoog na een lange wachttijd. Zo zonde. Ik ben nu weer aan het studeren en ga ook weer naar social events. Het gaat nu zoveel beter.

 

  • Cliënt met concentratieproblemen na ernstige ziekte;
   Het is ongelooflijk, maar ik ben weer parttime aan het werk gegaan. Voor het eerst kon ik mijn hoofd er weer bij houden. Verder wil ik je laten weten dat ik zonder angst voor het eerst weer helemaal alleen naar de stad ben geweest. En onze vakantie… sinds jaren weer echt vakantie.

  • Cliënt met burn-out verschijnselen;
   Ik kwam bij de huisarts voor allergieverschijnselen en hij adviseerde mij een psycholoog te zoeken. Bij het tweede bezoek kon hij niet geloven dat ik een week op vakantie was en daarna alweer begin.

 

  • Cliënt met angststoornissen;
   Ik werd steeds angstiger, het werd echt steeds erger en de aanvallen kwamen ook sneller achter elkaar. Ik durfde de stad niet meer in en ook niet meer alleen te reizen. Nu gaat het zo goed, echt een bevrijdend gevoel. Ik voel me veel sterker en onafhankelijk. En dat na een paar keer.

 

  • Echtgenote van cliënt met langdurige depressie;
   Mijn man dacht dat het erfelijk was en dat er geen verbetering mogelijk was. Nu zit hij op de helft van zijn medicatie, hij slaapt weer goed en begint weer nieuwe activiteiten te ontwikkelen buitenhuis. Echt zo’n verschil en dat al na een keer!