Kennismaken


Mijn achtergrond is juridisch (advocatuur) met 15 jaar ervaring in familie-, arbeidsrecht en advies in het MKB. Geleidelijk is mijn belangstelling uitgebreid van raadsvrouw naar mediatior en coach/counseler.
Immers, vroegtijdige veranderingen kunnen problemen voorkomen.
Vooral omdat je dan zelf meer controle kunt houden over het proces.

Wij leven in een stressvolle samenleving, waarin het soms gewoon teveel wordt.
Teveel prikkels, teveel druk, teveel zorgen, teveel emoties.
Tegenwoordig help ik steeds meer mensen zodra zij uit evenwicht dreigen te raken of zijn.
Hulp is dan met een eenvoudige interventie mogelijk, mensen worden minder afhankelijk, de schade en kosten blijven beperkt en mentale en lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen.
Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten kan ik je met een enkel gesprek of een paar afspraken weer op het goede spoor brengen.

Voor wie ?

Iedereen met school-, werk- en relatieproblemen op het gebied van ontspanning en concentratie, zelfvertrouwen, leren, stress, burnout, depressie, angst, PTSS, verslaving en agressie.

Daarnaast help ik  kinderen en volwassenen met dyslexie- en ADHD.

Vanuit mijn praktijk heb ik gezocht naar de beste interventiemethode en die vond ik niet in Nederland, maar bij het Human Givens Istituut in Engeland. De methode is in mei van dit jaar officieel erkend door de National Health Service in Engeland als meest succesvolle kortdurende therapie.
Het is een fantastische methode die ik van harte kan aanraden.

Mijn aanpak is warm, behulpzaam, toegewijd en grensverleggend.

Weet je wat ? Waarom bel je niet gewoon even voor een intakegesprek dan merk je vanzelf wat ik voor je zou kunnen betekenen. Hoe het zou zijn om ’s nachts niet meer wakker te liggen.

Integriteit verzekerd.

Foto Website Val d'Isere

 

 

 

 

 

 

Monique Nauta-Musters

Bilthovensavp2

030-2251372 of 0651505870