Werkwijze


 

 

 

 

De human givens benadering combineert bewezen therapeutische technieken met de meest up-to-date psychologische kennis om emotionele stress te verlichten en je te helpen zo snel mogelijk weer in evenwicht te zijn.

Sterke emoties zoals depressie, angst, woede en hebzucht vormen vaak de basis waarom iemand zich moe, down, lusteloos, geirriteerd voelt of slecht kan slapen. Heel veel mensen lijden aan de negatieve effecten van deze emoties. Negatieve effecten van deze emoties kunnen zich fysiek gaan uiten in vage nekklachten, schouderklachten, lage rugpijn, maagklachten of migraine, waarmee sommige mensen dan naar de huisarts gaan. Veelal is het antwoord op deze klachten een medicijn dat op korte termijn verlichting brengt, maar als de oorzaak niet wordt aangepakt houden de klachten aan of komen ze terug.

Daarom is het van belang om een veilige, effectieve vorm van counselling te vinden, die het probleem bij de oorzaak aanpakt. Dit is wat de  Human givens-benadering je kan bieden.
Je bent na een intake van een uur, waarbij we vaststellen wat ik voor je zou kunnen doen, in slechts 2 tot 6 sessies van 1 1/2 uur geholpen. Dus waarom begin je niet gewoon met de aanvraag voor een oriënterend gesprek?

 

stap-2
Ga naar effectiviteit >>